logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

Teach Like a Champion voor het zml

Twaalf leerkrachten van verschillende zml-scholen hebben, na een training, de technieken uitgeprobeerd in de eigen klas. Zij hebben hun ervaringen, feedback en tips vervolgens teruggekoppeld naar begeleiders van de CED-Groep. Dit heeft geresulteerd in een aanvullend katern bij het boek Teach 2.0, waarin staat op welke manier de technieken ook goed toe te passen zijn binnen het zml-onderwijs. Het katern kunt u los bestellen.

DVD met filmpjes
Achterin het katern vindt u een DVD met meer dan 30 filmpjes. Hierop is te zien is hoe leerkrachten in het SO en het VSO van het zml-onderwijs de technieken toepassen binnen hun klas. De leerkrachten gaven stuk voor stuk aan enthousiast te zijn over de toepasbaarheid van de beschreven technieken, en vooral ook over het positieve effect op de sfeer in de groep en de betrokkenheid van leerlingen bij de lessen.

LET LOP: de uitgave voor zml is uitverkocht, in de loop van augustus 2018 is het katern weer leverbaar.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw team? Neem contact op via teachnederland@cedgroep.nl. Kijk voor informatie over cursussen voor individuele medewerkers op de website van het Cursus- en Conferentiebureau van de CED-Groep.